Följ mig på instagram

Föreläsning!

06 Februari 2018, 21:14

Helgen går snabbt som vanligt, blev bokad på föreläsning i Umeå av SSF. Träffade trevligt folk och hade det bra. Föreläste om ämnet fällfångst, och söndag så tog jag alla fällor på trapperlinan.

Lyckad fällfångst!

29 Januari 2018, 12:34

Grymt härlig helg, när man kommer med skotern till fällan och får se en mård sitta där. Vilken glädje för en fångstman. Sate även ut trapper 90 fällorna som ni kan hitta på www.trappern.se så får hoppas på flera mårdar i framtiden. 

Lyckad toppjakt!

17 Januari 2018, 13:25

Hade en fantastisk toppjakt i lördags skidade ifrån morgon till kvällen och fick med mig en vacker tupp på 4,7kg. Verkligen en dag att minnas, riktigt härligt var det. Lägger toppjakten på hyllan nu och fokuserar på fällor och rävjakt. Nästa torsdag åker jag ner till Kisa för att jaga dovhjort och vildsvin, hoppas på att få mycket på film.

 

Nu till helgen blir det att sätta ut trapper 90 järn som jag har fått av Chistian "trappern" Nilsson . En väldigt duktig fångstman och verkliken kreativ på ideer runtomkring fångsten. Besök gärna hans hemsida www.trappern.se där han säljer sina slagjärn trapper 90 och andra proddukter.

Nytt år!

04 Januari 2018, 11:55

rätt lungt nyårsfirande i år, var hos brorsan med farsagubben och familjen. Nya jakter och möjligheter. Tror jag ska toppjaga lite mera och mycket fokus på fällfångsten. Hoppas räven börjar gå på åteln också.

Fantastisk toppjakt!

28 December 2017, 20:32

Då var julen firad med släkt och familj, så på juldagen begav mig jag mig ut på jakt. Skidade i någon timme innan jag fick se några tjädertuppar som var skära och for direkt. Hittade åt tupparna senare och lyckades smyga mig på bra håll och lägga mig. Första tuppen föll och dom andra flög vidare några hundra meter. skidade vidare och fick skjuta två tuppar till. En helt fantastisk toppjakt man fick vara med om.

Jag och farsgubben skidade ut på annandag jul och vi fick varsin tupp.

First Prev Page 1 of 26 Next Last