Följ mig på instagram

Lyckade älgjakter!

15 Oktober 2017, 19:58

Oktober jakten har verkligen varit mer lyckosam hitills jagat onsdag till söndag och blivit två st. Fredrik kröp in och avslutade på ståndskall åt unghunden Hasu och Joakim sköt åt Enzo på gångstånd. Idag var jag grymt nära att skjuta en älg åt grannmarkens hund. Nya tag till helgen.

Älgjakt igen!

10 Oktober 2017, 9:30

Nu mellan älgjakts uppehållet så har jag varit hos Fredrik och testat gåsjakt med bulvan. Det var trögt med fågel men vi fick några kanada gäss, sedan så smög jag och sköt en med kula också. Grymt kul var det att testa på och dagen efter bjöd det på rådjursjakt med drever också riktigt kul. Denna helg så fick jag en vacker orrtupp. Nu har även älgjakten dragit igång så det blir jakt i några dagar.

September jakten över!

27 September 2017, 9:09

Det var älgjakt i september, hoppas det går mycket bättre i oktober. Annars är det bara att jaga på tills vi är nöjda. Grävlingen är bara och slår igen fällan, men hoppas att jag får den snart. Nya tag i oktober, blir nog lite annan jakt under uppehållet.

Grävling i fällan!

17 September 2017, 12:58

På morgonen så fick jag en grävling i fällan innan älgjakten så det var extra kul, var ett tag sedan man fick en. Grävlingarna dammsuger allt efter marken, vill man ha fågel och hare på marken så är det bra att få bort dom. Sedan släppte hundföraren hunden men det skena och ville inte stå. Vi hämtade hunden på grannmarken, fick iaf njuta av en bra dag och se älg. Gick med Izor idag men det var lungt, en oxe hade gjort två brunst gropar så nu börjar dom att gå efter korna. 

Älgjakt!

13 September 2017, 10:26

Äntligen så är älgjakten här, första veckan gick väl hyfsat iaf några älgar i backen. Nya tag på fredag, ska bli skönt med en långhelg. Jaktår finnas också för beställning.

First Prev Page 1 of 24 Next Last