Följ mig på instagram

Rävjakt!

10 April 2017, 8:43

Dom här helgerna har rävjakten lossnat, nu när det är parning så springer dom för fullt. Så jag har tagit mitt vanliga pass nere vid isen nedanför soptippen där dom har sina stråk och springer fram och tillbaka. Så jag fick två rävar i helgen och säsongens nionde räv. Det slutar vid påsk, ska väl göra ett litet ryck till innan det är klart med jakten. Ska bli skönt att jaga bäver och råbock.

Lyckad rävjakt!

27 Mars 2017, 8:25

Direkt efter jobbet for jag och satte mig utanför Åsele och passade nedanför soptippen. Fick se räv men ville inte visa skottläge, men så kom chansen senare då jag fick skjuta två st på drygt tio minuter. Ska försöka hårdjaga nu då rävjakten är strax över. Nytt filmklipp ute här på hemsidan och på youtube som handlar om hösten/vinterns toppjakt. 

Rävjakt!

13 Mars 2017, 13:13

Några helger sedan jag vakat räv men det var hyfsat med tramp, så jag bestämde mig för att vaka räv. Satte mig 21:30 så dök det upp en fin hanräv på 6,5kg klockan 22:45. Det blev en lyckad helg iaf och säsongens fjärde räv fick jag med mig hem. Det som gäller nu en stund till är fällor, fiske och rävjakt. Det är snart slut på båda jaktformerna så bara att passa på. Kommer väl snart med något film klipp.

Vakjakt, fällor och gäddfiske!

14 Februari 2017, 13:15

Började med att vaka räv fredag natt men lungt, räven är i farten på veckan och blir lite mera skär på helgen. satte ut fem krokar på lördag till söndag blev fyra gäddor iaf. Alla fällorna kollades på söndag men lungt, någon mård hade passerat en fälla på 50m. Nu i veckan kommer värmen så det börjar lukta på åteln och i fällorna mer kanske det blir bättre då.

Mårdfällor, fiske och rävjakt

06 Februari 2017, 11:30

Kollade alla Mårdfällor och två mårdar hade farit igenom flera fällor. Rävjakten gick inget vidare i natten mot söndag, räven hade varit i farten tidigare men visade sig inte. Nya tag framöver bara kämpa på. 

First Prev Page 1 of 20 Next Last