Följ mig på instagram

Jaktmässa och långfilm!

06 Augusti 2017, 13:15

I veckan så åkte jag upp till Jakt&trofe´i Boliden för att delta på deras trevliga butiksmässa. Tack så mycket för alla som handlade av mig och surrade jakt med mig. Knöt även en ny sponsor Avignon som har riktigt bra kängor, skor och stövlar. Ser framemot deras samarbete. Långfilmen är klar den ska bara tryckas nu så kommer jag kunna släppa den framöver på dvd, den kommer att kosta 199kr och vara 115 minuter lång. Nu blir det semester och lite filmning i lugn och ro. Längtar till bockjakten och björnjakten.

Vapenvård!

25 Juli 2017, 12:15

Denna helg har jag filmat en instruktions video om vapenvård, hur man gör och hur ofta man ska göra det. Sedan har jag grillat dovhjort i helgen fruktansvärt gott var det. Skickat in det sista korrigeringar för filmen och för dvd omslaget osv. Kommer bli kul att få ut denna film, tror verkligen mycket på detta projekt.

Åsele marknad och Långfilmen närmar sig slutet

21 Juli 2017, 10:13

Då var årets Åsele marknad averkad, alltid lika trevligt med marknad då det livar upp Åsele. Har fått långfilmen och ska kika på den om det behövs lite mera korrigeringar. Men en sak är säker det blir en riktigt lång film med information och mycket jakt. Lade även ut björnhundstest på youtube och här på hemsidan, tack alla som tittar.

 

mvh Åsele Trappern

Skytte och långfilmen grovklippt

09 Juli 2017, 19:00

Förra helgen så filmade jag på Brattvalls skjutbana skytteträning för långfilmen. Så i fredags for jag upp till min redigerare Emanuel och började redigera filmen. Filmen är i stort sett klar bara några detaljer kvar så är den färdig. Ska kompliterings filma litegranna till den så är jag nöjd.  Nytt filmklipp kommer strax också.

Midsommar!

27 Juni 2017, 18:50

Midsommarafton var riktigt bra med grillat och med kompisarna. Lördag så blev det premiär fiske med riktigt trevligt sällskap, dock så blev det spöregn när vi tog oss ut med båten. Jag lyckades få en abborre på drygt 3hg som fick åka tillbaka till sjön. Nu ligger ännu ett filmklipp ute på youtube och hemsidan. Tack alla som tittar och följer mig.

First Prev Page 1 of 22 Next Last