Följ mig på instagram

Rävjakt!

13 Mars 2017, 13:13

Några helger sedan jag vakat räv men det var hyfsat med tramp, så jag bestämde mig för att vaka räv. Satte mig 21:30 så dök det upp en fin hanräv på 6,5kg klockan 22:45. Det blev en lyckad helg iaf och säsongens fjärde räv fick jag med mig hem. Det som gäller nu en stund till är fällor, fiske och rävjakt. Det är snart slut på båda jaktformerna så bara att passa på. Kommer väl snart med något film klipp.

Vakjakt, fällor och gäddfiske!

14 Februari 2017, 13:15

Började med att vaka räv fredag natt men lungt, räven är i farten på veckan och blir lite mera skär på helgen. satte ut fem krokar på lördag till söndag blev fyra gäddor iaf. Alla fällorna kollades på söndag men lungt, någon mård hade passerat en fälla på 50m. Nu i veckan kommer värmen så det börjar lukta på åteln och i fällorna mer kanske det blir bättre då.

Mårdfällor, fiske och rävjakt

06 Februari 2017, 11:30

Kollade alla Mårdfällor och två mårdar hade farit igenom flera fällor. Rävjakten gick inget vidare i natten mot söndag, räven hade varit i farten tidigare men visade sig inte. Nya tag framöver bara kämpa på. 

Fällor och fiske!

31 Januari 2017, 12:42

Om helgen så blev det alla 23 fällor men ingen mård dock, snart hoppas jag att den går i fällan. Vi hann även med att pimpla i det fina vädret och göra varma mackor. Kastade ut lite mat till räven. Vill försöka få in flera på åteln så man får sig någon räv. Tjockrtröjor kommer att komma till hemsidan snart också, om ett tag så kanske det kommer ett filmklipp.

Rävjakt och fällfångst!

26 Januari 2017, 18:53

Januari har snart passerat och det har blivit en räv om helgen i vakojan lyckades ta den räv som lurat mig sist runt 4 på morgon. En verkligt vacker grov och välpälsad rävtik på 5kg. Matat in varenda fälla och införskaffat mig flera stycken för att utöka trapperlinan på markerna. 

Ska försöka komma med något filmklipp snart, rävjakt fällfångst och pimpelfiske är på menyn nu framöver.

First Prev Page 1 of 20 Next Last