Följ mig på instagram

Ett säkert vårtecken!

Idag, 11:10

Nu är det verkligen vår när man får möjlighet att jaga bäver, Jennifer lyckades få skjuta sin första bäver som for under isen och dog tyvärr. Ska satsa så mycket jag kan på bockjakt och bäverjakt i vår. Den 19 maj så finns jag på Ramsele's jakt och fiskeässa. 

Påsk!

04 April 2018, 15:27

Det var ett tag sedan jag skrev här, åseles marknad har varit och även påsken. Det har varit riktigt fint väder under påsken, däremot sämre med fisket det blev bara 8 gäddor. Fällorna har jag också slagit igen så nu få mårdarna det lungt. Hoppas det kommer någon räv så man få vaka litegrann nu på slutspurten av rävjakten. Annars blir det att vara ute och fiska. 

Mårdfångst!

19 Februari 2018, 16:55

Härlig helg med mård nummer 3 i fällan, en gävleborgsfälla betad med tjäderslakt, lockmedel och honung. Får hoppas på några fler framöver, ska även bli spännande att jaga lodjur. 

Föreläsning!

06 Februari 2018, 21:14

Helgen går snabbt som vanligt, blev bokad på föreläsning i Umeå av SSF. Träffade trevligt folk och hade det bra. Föreläste om ämnet fällfångst, och söndag så tog jag alla fällor på trapperlinan.

Lyckad fällfångst!

29 Januari 2018, 12:34

Grymt härlig helg, när man kommer med skotern till fällan och får se en mård sitta där. Vilken glädje för en fångstman. Sate även ut trapper 90 fällorna som ni kan hitta på www.trappern.se så får hoppas på flera mårdar i framtiden. 

First Prev Page 1 of 27 Next Last